Trust Construction

Usluge

Građevinska firma TRUST CONSTRUCTION sa sadašnjim resursima, radnom snagom i inženjersko-tehničkim kadrom obavlja sve ponuđene radove kvalitetno i u brzim rokovima. Naš tim čine inženjeri sa dugogodišnjim iskustvom i spremni su da svojim znanjem, iskustvom i timskim radom projekte sprovedu u delo po najvišim standardima.

Izvođenje građevinskih radova

Izgradnja stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, javnih, medicinsko-farmaceutskih, proizvodnih i drugih objekata. Trust Construction ima kapacitete da  odgovari na zahteve klijenata bilo da su u pitanju grubi građevinski radovi, završni zanatski radovi ili izvođenje objekata po principu “ključ u ruke”.

Projekt menadžment

PLANIRANJE PROJEKTA – Izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije koja uključuje i sve potrebne  projekte instalacija i elaborate.

ORGANIZACIJA TIMA – Naš tim čine iskusni inžnjeri, arhitekte, radnici na gradilištu. Da bi se postigao vrhunski kvalitet radova i ispoštovali svi rokovi najbitnije je da imamo dobro organizovan tim sa dobrom komunikacijom.

GRAĐEVINSKI NADZOR – Pružamo usluge stručnog nadzora u toku izvođenja radova što uključuje praćenje napretka radova, proveru kvaliteta izvođenja, usklađenost sa projektom, kontrolu troškova.

Izvođenje objekata niskogradnje

Mi smo građevinska firma sa poptunom uslugom za izgradnju svih objekata niskogradnje: manje saobraćajnice, unutrašnje saobraćajne površine, nasipi, useci, obloge nasipa i useka, izgradnja ivičnih i odvodnih traka.

Izvođenje objekata visokogradnje

Projektovanje i izgradnja stambenih, poslovnih, javnih, ugostiteljskih, medicinskih i drugih objekata. Stambeni objektii svih veličina i sistema po sopstvenim, poručenim i datim projektima. Nadogradnja stambenih objekata. Poslovni objekti svih vrsta i veličina.

Industrija

Izgradnja industrijskih hala i postrojenja. Industrijski objekti sa projektovanjem i po datim projektima svih veličina. Silosi armirano betonskih i čeličnih konstrukcija za žitarice, brašno, šećer.